Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски разговаря с Денков за още оръдия, снаряди и ракети

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога е разговарял по телефона с българския министър председател от Запорожие. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12131
Това стана ясно от обява на Зеленски в формалния му профил е Туитър. Двамата са разговаряли за настоящите отбранителни потребности на Украйна, изключително във връзка с укрепването на военновъздушни сили и артилери.

Зеленски благодари на България за поддръжката й към Украйна. Украинският президент е отправил покана към България да изпрати собствен представител на идващия кръг от договарянията по Формулата на мира.

Докато бях в Запорожие, разговарях с българския министър-председател и му благодарих за мощната му тирада в Европейския парламент, както и за поддръжката на неговото държавно управление към Украйна. Помощ за отбрана, написа Зеленски.

" Информирах министър-председателя за настоящите отбранителни потребности на Украйна, изключително във връзка с укрепването на нашите военновъздушни сили и артилерия. Присъединяването на Украйна към Европейски Съюз. Подчертах значимостта на единството в поддръжка на европейската интеграция на Украйна, както и на 50 милиарда евро многогодишна помощ. Поканих и България да изпрати собствен представител на идващия кръг от договарянията по Формулата на мира, който е плануван за началото на идната година ", приключи украинският президент.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР